Limingan Pallokarhut ja FC Raahe yhä kiinteämmin Hercules-yhteisöön!
Hercules Juniorit ryJulkaistu: 14.02.2024 10.11

Limingan Pallokarhut ja FC Raahe yhä kiinteämmin Hercules-yhteisöön!

Limingan Pallokarhut (LiPK) ja FC Raahe liittyvät uudistuneen Hercules-yhteisön täysivaltaisiksi jäseniksi Hercules Juniorit ry:n perustamisessa mukana olleiden, Tervarit Junioreiden, Ajax-Sarkkirannan ja Haukiputaan Pallon rinnalle. Seurayhteisössä on täten yli 3000 pelaajaa.

Pelaajapolku pojissa jatkuu yhteistyöseuroilla aina edustusjoukkue JS Herculekseen saakka, yhteistyön omia edustusjoukkueita unohtamatta. LiPK ja FC Raahe tuovat myös tärkeän lisän kaudelle 2024 luotuun tyttöjen pelaajapolkuun, mikä vahvistaa entisestään Hercules-yhteisön tyttöjen pelaajakehitystä ja aikanaan naisten edustusjoukkueen rakentamista.

Hercules-yhteisö tulee tarjoamaan yhteistyöseuroille pelaajapolun panostamalla yhteistyöseurasta Hercules Junioreihin ja JS Herculekseen valituille pelaajille ammattimainen kehitysympäristö. Lisäksi Hercules-yhteisö auttaa yhteistyöseuroja eri yhteistyömuotojen kautta toiminnan järjestämisessä myös pelaajille, jotka eivät tule valituksi Hercules Junioreihin. Tärkeimpiä yhteistyömuotoja ovat yhteistyöseurojen välinen koordinoitu yhteisjoukkuetoiminta ja valmennusosaamisen kehittäminen. Yhteistyöseurojen pelaajilla on edelleen mahdollisuus osallistua Hercules-yhteisjoukkueissa Huuhkaja- ja Helmaripolun tapahtumiin sekä ammattivalmentajien johtamaan leiritoimintaan jäsenhinnalla.

LiPK:n, FC Raahen ja Hercules Junioreiden puheenjohtajat kommentoivat sopimusta tuoreeltaan:

Elias Enqvist (LiPK): ” Seurayhteistyö on vuosien varrella tuonut paljon hyviä asioita. Toivomme tiivistyvän yhteistyön kehittävän edelleen pelaajakasvatuksen arkea ja mahdollistavan laadukkaan pelaajapolun mahdollisimman pitkään toiminnan eri tasoilla. ”

Henri Sassali (FC Raahe): ”Arvostan miten Hercules-yhteisössä on huomioitu tyttöjen pelaajakehitys siinä missä poikienkin. Yhteiset valmentajakoulutukset, leiritoiminta ja tiiviimpi yhteydenpito avaa hyviä mahdollisuuksia kehittää kokonaisvaltaisesti omankin seuramme toimintaa. Yhteistyössä on aina voimaa, lähdetään leveämmillä hartioilla nostamaan koko pohjoisen profiilia Suomen jalkapalloskenessä!”

Miika Hakola (Hercules Juniorit): ”Toivotamme Raahen ja Limingan lämpimästi tervetulleiksi Hercules yhteisöön. Molemmat seurat tekevät erittäin laadukasta kasvattajatyötä, mikä on näkynyt sieltä tulleissa pelaajissa vuosien varrella. Kiitos FC Raahelle ja LiPK:lle luottamuksesta pelaajapolkuamme kohtaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti menestystä”

Hercules-yhteisö toivottaa Limingan Pallokarhut ja FC Raahen tervetulleeksi yhä vahvempaan asemaan jo aiemmin erinomaiseksi osoittautuneeseen yhteistyöhön!

Lisätietoja: Antti Kiviniemi, toiminnanjohtaja, Hercules Juniorit, antti.kiviniemi@herculesjuniorit.fi

HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä

YHTEISÖLLISYYS - LUOTTAMUS - OMISTAUTUNEISUUS - KEHITTYMINEN

Hercules Juniorit ry

Y-tunnus: 3386023-4

Isokatu 56, 90100 Oulu

p. 050 3219980

toimisto(at)herculesjuniorit.fi


HERCULES JUNIORIT - Pelaajakehityksen edelläkävijä parhaassa seurayhteisössä